Mød Les Trois Cochons
Fra lokale, der drikker et glas vin ved de hyggelige borde på Værnedamsvejs fortov, til det smukke, ternede gulv og det ærkefranske menukort indenfor – Les Trois Cochons er som at besøge Paris for en stund. På tallerkenen finder du gode franske råvarer og specialiteter kombineret med køkkenets flair for det klassiske håndværk. Og så står vi tidligt op – for præcis som franskmændene kan du starte dagen med en hurtig espresso og en sprød croissant eller det store morgenmadsudtræk. Resten af dagen frister vi med østers, tarte flambee, rørt tatar, steak frites og alt det andet, der hører sig til på en ægte bistro.
Table Reservation
Book bord
Menu
Menuen på Les Trois Cochons bliver opdateret løbende. Så sørg for at holde dig opdateret her og book et bord, når det passer dig.
Frokost
18 november – 24 december 2025
| FROKOST | ||
| Mandag - søndag kl. 11.30-15.00 | ||
| Snacks | ||
| 2 slags oliven | 50,- | |
| Saltede macadamiannødder & mandler | 50,- | |
| Østers med mignonette | 3 stk. 145,- | 6 stk 265,- |
| Frokostretter | ||
| Avocado på grillet surdejsbrød med bagte tomater, radise & purløg | 100,- | |
| +pocheret æg 19,- +røget laks 35,- | ||
| Håndpillede rejer med pocheret æg, urtesalat, citron-mayonnaise & ristet rugbrød | 155,- | |
| Tarte flambée med karamelliseret løg, ventreche bacon, frissé & kørvel | 115,- | |
| Sprødstegt rødspætte med håndpillede rejer & citron mayonnaise | 165,- | |
| Rillette af laks med kapers, dild & rugbrød | 125,- | |
| Croque Madame med grøn salat & spejlæg | 165,- | |
| Caesar Salat hjertesalat, radicchio, caesar dressing, surdejsbrødcrutoner, grillet kylling og parmesan | 145,- | |
| Salade Niçoise med tun, kartofler, haricot vert, artiskokker, oliven & æg | 165,- | |
| Rose omelet med salat | 100,- | |
| +ost 20,- | ||
| Rose omelet med salat & hjemmelavet chili | 110,- | |
| +ost 20,- | ||
| Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
| Steak frites (grillet ribeye) med pommes frites, salat & café de paris smør | 245,- | |
| Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & pommes frites | 195,- | |
| Sides | ||
| Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
| Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
| Desserter | ||
| Creme brulée | 95,- | |
| Profiteroles med vanilje is & chokolade | 95,- | |
| Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 80,- | |
| Macarons | 55,- | |
| 2-RETTERS MENU | ||
| Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & pommes frites | ||
| ~ | ||
| Creme brulée | ||
| 265,- | ||
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser.l | ||
Aftenmenu
18 november – 24 december 2025
| A la carte | ||
| Mindre retter | ||
| 2 slags oliven | 50,- | |
| Saltede macadamianødder & mandler | 50,- | |
| Østers med mignonette | 3 stk 145,- | 6 stk 265,- |
| Gougères med trøffelcreme & comté | 85,- | |
| Ansjoser med citron-mayonnaise & grillet surdejsbrød | 75,- | |
| Forretter | ||
| Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | 135,- | |
| Rillette af laks med kapers & dild | 135,- | |
| Tarte flambée med karamelliseret løg, ventreche bacon, frissé & kørvel | 110,- | |
| Grillede jomfruhummere med citron smør & grillet surdejsbrød | 180,- | |
| Tuntatar med avocado, sesamfrø, korinanderkarse & ponzusauce | 150,- | |
| Større retter | ||
| Moules frites med blåmuslinger, hvidvin & persille | 195,- | |
| Stegt torsk med muslinge fumé, ørredrogn, purløg, kartofler & persille | 250,- | |
| Peber bøf af ribeye med pommes frites & madagaskarpebersauce | 295,- | |
| Steak frites grillet ribeye med pommes frites & bearnaisesauce | 295,- | |
| Rørt tatar med grøn salat og pommes frites | 195,- | |
| Confiteret andelår med kartoffel kompot, endive, appelsin & portvinssauce | 225,- | |
| Vol-au-vent med stegte svampe, persille & harticot verts | 195,- | |
| Sides | ||
| Pommes frites med dijonnaise | 50,- | |
| Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
| Desserter | ||
| Creme brulée med kirsebær sorbet | 95,- | |
| Profiteroles med vaniljeis & chokolade | 95,- | |
| Comté med kvædekompot & grillet surdejsbrød | 85,- | |
| Macarons | 55,- | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser | ||
| Family style menu | ||
| Skal bestilles af hele bordet | ||
| Bemærk venligst, at selskaber på over 8 personer får serveret Family Style menuen. | ||
| Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
| Gougères med trøffelcreme & comté | ||
| ~ | ||
| Rillette af laks med kapers & dild | ||
| Tarte flambée med karamelliseret løg, ventreche bacon, frissé & kørvel | ||
| ~ | ||
| Vælg hovedret: | ||
| Moules frites / Rørt tatar / Confiteret andelår | ||
| Torsk (+95,-) / Ribeye (+95,-) | ||
| serveres med pommes frites | ||
| ~ | ||
| Creme brulée med kirsebær sorbet | ||
| 395,- per person | ||
| Menuen serveres også vegetarisk | ||
Vegetarmenu
18 november – 24 december 2025
| Vegetarmenu | ||
| Blinis med pisket creme fraiche, purløg & vegetar rogn | 165,- | |
| Gougères med trøffelcreme & comté | 85,- | |
| Grøn salat med sennepsvinaigrette | 50,- | |
| Tomattatar med avocado creme, oliven & urtesalat | 135,- | |
| Tarte flambè med karameliseret løg, frisèe & kørvel | 110- | |
| Vol-au-vent med stegte svampe, persille & haricot verts | 195,- | |
| Family style menu | ||
| Blinis med pisket creme fraiche, purløg og vegetar rogn | ||
| Gougères med trøffelcreme & comté | ||
| ~ | ||
| Tomattatar med avocado creme, oliven & urtesalat | ||
| Tarte flambè med karameliseret løg, frisèe & kørvel | ||
| ~ | ||
| Vol-au-vent med stegte svampe, persille & haricot verts | ||
| Crème brûlée med kirsebær sorbet | ||
| 395,- pr. person | ||
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Vin & andre drikkevarer
| CRÉMENT & CHAMPAGNE | ||
| Glas | Flaske | |
| NV Crémant De Bourgogne, La Grande Classique | 95 kr. | 450 kr. |
| NV Champagne, Camille Bonville, blanc de blancs, brut | 170 kr. | 800 kr. |
| NV Champagne, Brut Nature, Premier Cru, Pascal Mazet | 880 kr. | |
| NV Champagne, Amis de Beaurgard, Blanc De Noir | 950 kr. | |
| NV Champagne, Magnum, Franck Bonville, Grand Cru, blanc de blancs, brut | 1600 kr. | |
| BLANC | ||
| Alsace/Rhône | Glas | Flaske |
| 2024 Riesling, Scheuermann, Pfälzer Landewein | 75 kr. | 350 kr. |
| 2023 Pinot Blanc, Trimbach | 90 kr. | 425 kr. |
| 2023 Riesling, Glintzberg, Roland Schmitt | 110 kr. | 550 kr. |
| Loire | Glas | Flaske |
| 2024 Herve Villamade, Sauvignon Blanc | 450 kr. | |
| 2023 Poil de Lièvre, Chenin blanc, Domaine Bobinet | 600 kr. | |
| 2023 Sancerre, Paul Prieur | 150 kr. | 700 kr. |
| 2022 Pouilly Fumé, Caillottes, Domaine Du Bouchot | 800 kr. | |
| 2023 Château Yvonne, Saumur Blanc | 800 kr. | |
| Jura | ||
| 2019 Les Insolites, Domaine Labet | 1500 kr. | |
| 2019 Les Champs Rouge, Chardonnay, Domaine Labet | 1800 kr. | |
| Bourgogne | Glas | Flaske |
| 2022 Bourgogne Blanc, Oliver Boussard | 125 kr. | 600 kr. |
| 2023 Montagny, Domaine Jean-Marc Boillot | 700 kr. | |
| 2023 Puilly Fuissé, Mise En Bouche, Eric Forest | 800 kr. | |
| 2024 Chablis, Olivier Boussard | 160 kr. | 800 kr. |
| 2022 Bourgogne Blanc, Bigotes, Frédéric Cossard | 950 kr. | |
| 2022 Saint-Romain, Combe Bazin, Domaine de Chassorney | 995 kr. | |
| 2023 Château De Chassange-Montrachet, Domaine Bader-Mimeur | 1050 kr. | |
| 2022 Beaune Blanc, Les Bressandes, Frédéric Cossard | 1100 kr. | |
| 2022 Meursault, Le Limozin, Domaine Bader-Mimeur | 1200 kr. | |
| 2021 Nuits-Saints-Georges, Aux Croix Rouges, Frédéric Cossard | 1400 kr. | |
| 2023 Puligny Montrachet, Frédéric Cossard | 1400 kr. | |
| ROSE - ORANGE | ||
| Provence | Glas | Flaske |
| 2022 Herve Villamade Rose, Pineau d´Aunis | 80 kr. | 400 kr. |
| 2024 Eros, Les Vins Pirouettes, Riesling, Orange | 110 kr. | 550 kr. |
| ROUGE | ||
| Medi | Glas | Flaske |
| 2023 Syrah, La Forge Estate | 75 kr. | 350 kr. |
| Alsace/Loire | ||
| 2022 Pinot Noir, Réserve Cuvée, Trimbach | 700 kr. | |
| 2018 Le Vau Jaumier, Saint Nicolas De Bourgueil | 650 kr. | |
| Rhône | Glas | Flaske |
| 2023 Cairanne les Chabriles, Domaine Brusset | 495 kr. | |
| 2021 Château de Montfaucon, Lirac | 115 kr. | 550 kr. |
| 2022 Crozes Hermitage, Maison Les Alexandrina | 650 kr. | |
| 2022 Châteauneuf du Pape, Domaine De Pignan | 800 kr. | |
| 2020 Hermitage, Domaine Du Colombier | 1200 kr. | |
| Bordeaux | ||
| 2022 Château Vieille Tour La Rose, Saint-Emilion Grand Cru | 575 kr. | |
| 2022 Château de la Commanderie, Lalande de Pommerol | 650 kr. | |
| Beaujolais | Glas | Flaske |
| 2022 Morgon, Georges Descombes | 120 kr. | 575 kr. |
| 2021 Fleurie, Georges Descombes | 750 kr. | |
| 2022 La Reine Gamay, Les Parcelles Rares, Domaine Labet | 1800 kr. | |
| Bourgogne | Glas | Flaske |
| 2021 Pinot Noir, Arnaud Combier | 90 kr | 500 kr. |
| 2022 Version Sud, Frédéric Cossard | 600 kr. | |
| 2023 Bourgogne Côte D´or, Bernard Rion | 160 kr. | 750 kr. |
| 2020 Volnay, Domaine Huber-Verdereau | 880 kr. | |
| 2020 Nuits-Saint-Georges, les Terrasses des Vallerots, Machard de Gramont | 950 kr. | |
| 2021 Gevrey-Chambertin, Jean-Luc & Eric Burguet | 990 kr. | |
| 2020 Volnay, Domaine AMI | 1200 kr. | |
| 2023 Chambolle Musigny, Les Echezeaux, Domaine Rion | 1215 kr. | |
| 2022 Volnay, Domaine De Chassorny | 1600 kr. | |
| 2022 Pommard 1er Cru, Domaine De Chassorny | 1800 kr. | |
| 2021 Morey-Saint-Denis 1er Cru, Les Monts Luisants | 2800 kr. | |
| 2021 Vosne-Romanée, Les Champs Perdrix | 3000 kr. | |
| VIN DOUX | ||
| Glas | Flaske | |
| N/V Château Lauriga, Rivesaltes Ambré | 80 kr. | 1/2 fl. 250 kr. |
| N/V Les Grains Des Copains, Jurancon | 90 kr. | 550 kr. |
| . | ||
| ØL | ||
| Carlsberg Pilsner, fadøl | 60 kr. | |
| Snubleejuice IPA, fadøl | 65 kr. | |
| 1664 Kronenbourg Blanc, fadøl | 65 kr. | |
| DRINKS | ||
| Gin & tonic Tanqueray | 105 kr./135 kr. | |
| Aperol G & T Tanqueray & tonic | 110 kr. | |
| Dark `n` Stormy Pampero rom & ginger beer | 110 kr. | |
| Whiskey Sour Bulleit Bourbon, lemon & egg whites | 115 kr. | |
| Negroni Tanqueray gin, campari & vermouth rouge | 115 kr. | |
| Espresso Martini Vodka, kahlua & espresso | 125 kr. | |
| Andre drikkevarer | ||
| Cola, Cola Zero, Ginger Ale | 42 kr. | |
| Ginger Beer, Gosling | 45 kr. | |
| Lemonade | 48 kr. | |
| Pink grapefrugt lemonade | 55 kr. | |
| Passionsfrugt lemonade | 55 kr. | |
| Hyldeblomst lemonade | 55 kr. | |
| Implosion lager, To Øl, 0,3% | 60 kr. | |
| Implosion, To Øl, 0,3% | 60 kr. | |
| Filtreret vand ad libitum, m/u bobler, pr. person | 30 kr. | |
| KAFFE & TE | ||
| Te fra Sing tehus: sort, grøn, urte & hvid tempel | 45 kr. | |
| Dobbelt Espresso | 40 kr. | |
| Café latte | 40 kr. | |
| Cortado | 40 kr. | |
| Americano | 40 kr. | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Selskabsmenu
18 november – 24 december 2025
| Selskabsmenu | ||
| Vi tilbyder vores faste Family Style menu til selskaber over 8 personer. Menuen er nøje sammensat af vores køkken og kan nydes til 395 kr. per person. | ||
| Family Style menu | ||
| Serveres til deling ved bordet | ||
| Blinis med creme fraiche, sikrom og purløg | ||
| Gougères med trøffelcreme & comté | ||
| - | ||
| Rillette af laks med kapers & dild | ||
| Tarte flambée med karamelliseret løg, ventreche bacon, frissé & kørvel | ||
| - | ||
| Vi beder dig vælge din hovedret på forhånd – der er naturligvis mulighed for individuelle valg: | ||
| Moules frites / Rørt tatar / Confiteret ande lår / Ribeye (+95,-) / Fish (+95) | ||
| serveres med pommes frites | ||
| - | ||
| Creme brulée med kirsebær sorbet | ||
| 395 kr. per person | ||
| Menuen kan tilpasses allergier og kostrestriktioner, så længe køkkenet informeres om dette på forhånd. | ||
| Vi anbefaler "En aften på Les Trois Cochons", som inkluderer: | ||
| Cremant ved ankomst | ||
| Family Style menu | ||
| 3 glas vinmenu | ||
| Vand m/u brus | ||
| Kaffe/the | ||
| 835 kr. pr. person | ||
| Vi hjælper jer meget gerne med at skræddersy en pakke, der passer til jeres arrangement baseret på jeres ønsker og budget. | ||
| Du kan nemt kontakte os på telefon +45 33 31 70 55 eller sende en mail til ltc@cofoco.dk | ||
| Vi glæder os til at høre fra dig! | ||
Restaurant Info
Les Trois Cochons
Cuisine: Fransk
Åbningstider
- Morgen
Mandag – fredag - 08.00 – 12.00
- Lørdag – søndag
- 09.00 – 12.00
- Frokost
Mandag – søndag - 12.00 – 15.00
- Aften
Søndag – torsdag - 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 21.30) - Fredag – lørdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 22.00)