Ny menu på Vækst
På Vækst serverer vi altid en god blanding af sæsonens gode urter og grøntsager og de bedste proteiner, og den nye menu er ingen undtagelse. Retterne er alle nordisk-inspirerede, med et hav af smukke forårs- og sommerfarver som vi kender dem fra landets skønne sommerhaver - nogle smager endda som at blive transporteret direkte dertil. Frisk, naturlig og ærlig kalder vi den nye menu.
Som altid har du flere muligheder for at sammensætte din menu hos Vækst. Vi tilbyder både Vækst Menu og Grøn Vækst Menu (vegetarisk) samt a la carte, og vælger du en menu, har du mulighed for at skifte din hovedret. Du kan vælge mellem:
- Stegt svinenakke med sennepscreme, syltede salatløg og tomat BBQ
- Grillet oksemørbrad med estragoncreme, grillet hvid asparges og brunet smør
- Stegt kammusling med salatløgscreme, grillet forårsløg og muslingesauce
- Grillede aspargesbroccoli med revet sommertrøffel, syltede hvide bøgehatte og tørret havgus ost (vegetar)
På Vækst har vi for vane at forkæle vores gæster lidt ekstra med et par surprises undervejs i menuen, men dem vil vi lade forbilive overraskelser, til I er på restauranten.
Til at væde ganen tilbyder vi både en veltilpasset vinmenu samt en hjemmelavet saftmenu, men ønsker du noget mere specifikt, kan du også vælge frit fra vores drikkekort.
Se de forskellige menuer samt a la carte herunder og book bord her.
Vækst menu
Aftenmenu
En Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Kammusling | ||
Svenske vilde blåbær & blåmuslinge sauce | ||
Kaviar tillæg | ||
95,- | ||
~ | ||
Torsk | ||
Glaskål & beurre blanc | ||
~ | ||
Solbær | ||
Luftig fløde & karamel | ||
395,- | ||
Dansk oksemørbrad | ||
Majs & kantareller | ||
som hovedret på menu | ||
+ 115,- | ||
Ost | ||
I stedet for dessert | ||
3 Arla Unika oste | ||
karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | ||
som dessert på menu | ||
+ 30,- | ||
Vinmenu | ||
2020 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2022 Brachetto, Cascina Riveri, Piemonte | ||
295,- | ||
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Kartofler fra Kieselgården | ||
Rygeost & løvstikke | ||
~ | ||
Cremet perlebyg | ||
Havgus, gulerod & kantareller | ||
~ | ||
Solbær | ||
Luftig fløde & karamel | ||
395,- | ||
Vinmenu | ||
2023 Weissburgunder, Scheuermann, Phalz | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura ~ | ||
2022 Brachetto, Cascina Riveri, Piemonte | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Kammusling Svenske vilde blåbær & blåmusling | 120,- | |
Kartofler fra Kieselgården rygeost & løvstikke | 120,- | |
~ | ||
HOVEDRET | ||
Torsk Glaskål & beurre blanc | 215,- | |
Cremet perlebyg Havgus, gulerod & kantareller | 215,- | |
Dansk Oksemørbrad majs & kantareller | 320,- | |
DESSERT | ||
Solbær Luftig fløde & karamel | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | 105,- | |
Vinkort
Aperitif | ||
Glas | Flaske | |
NV Domaine Bruno Dangin, Crément de Bourgogne, Brut, Fankrig | 95,- | 495,- |
NV, Brut, Camille, Blanc de Blancs Champagne | 140,- | 825,- |
Hybenrose Gin & Tonic // Homemade Rosehip Gin and Tonic | 125,- | |
Gin & Fever Tree, Tonic// Fever Tree, Geranium gin | 125,- | |
Elderflower Eden / Elderflower, Gin, Club Soda, Crément & Lemon | 125,- | |
Espresso Martini / Øko Vodka, Coffee liquer | 125,- | |
To Øl - VGt non alcoholic //Wine grape juice and vermouth 0,3% | 65,- | |
Hvidvin | ||
2021 Grüner von Eckhof, Grüner Veltliner, Weingut Ecker, Wagramm Niederösterreich | 85.- | 385.- |
2018 Belo Blažic, Slovenia | 395,- | |
2022 Lieubeau, Famille Lieubeau, Loir | 95.- | 400.- |
2022 Weissburgunder, Scheuermann, Pfalz | 95.- | 495.- |
2018 Riesling, GlouGlou de Hubert et Christian, Les Vins Pirouette, Alsace | 100,- | 495,- |
2022 Le Mounton Blanc, Mâcon-Bray, Bourgogne | 550.- | |
2022 Bourgogne Blanc, Chardonnay, La Soeur Cadette | 125.- | 600.- |
2020 Terres du Moutherot, Chardonnay, Jura | 125.- | 600.- |
2021 Saumur Blanc, Domaine Bobinet, Poil de Lievre, France | 125.- | 600,- |
2022 Sancerre, Paul Prieur et Fils, Loire | 130,- | 650,- |
2021 Sattlerhof, Gamlitz, Südsteiermark, Austria | 650,- | |
2022 Soki Soki, Tance Nica, Terre Siciliane | 700.- | |
2020 Les Grushes, Calvez Bobinet, Vin de France | 700.- | |
2021 Chablis, Plateau De La Cornasse, Patrick Piuze, France | 715,- | |
2021 Faia, Mai et Kenji Hodgson, Vin de France | 800,- | |
2021 Sextant, La Fleur au Verre, Bourgogne | 850,- | |
2021 Circumstantia MMXXI", Buronfosse, Jura | 870,- | |
2021 Mali, Nikolas Juretic, Friuli | 950.- | |
2022 Montagny 1er Cru, Domaine Jean Marc Boillot, Bourgogne | 1050.- | |
2018 Malvazija Riserva, Slavcek, Slovenia | 1150,- | |
2021 Saint Romain Blanc, Combe Bazin, Domaine de Chassorney | 1400,- | |
2021 Puligny Montrachet, Frédéric Cossard Bourgogne | 1800,- | |
Rosévin | ||
2021 Rosé, Laudrup, Provence | 85,- | 400,- |
2020 Kolfok, Querschnitt, Austria | 130.- | 800,- |
Orange | ||
2020 Granselva, Sauro Maule, Veneto | 85,- | 385,- |
2021 Eros, Les Vins Pirouettes, Alsace | 100.- | 500.- |
NV Orsi – San Vito, Posca Bianca, Emilia-Romagna | 100,- | 500,- |
Rødvin | ||
2020 La Forge Estate, Syrah Languedoc | 330,- | |
2021 Cote du Rhone, Gres st Vincent, Les Vignerons d´Eztézargues, France | 85,- | 385,- |
2022 Premier Jus, Vin De France | 100.- | 450.- |
2021 L’Aubinaie, Famille Vaillant, Loire | 100.- | 495.- |
2021 Barbera d´Alba, Negro, Nicolon, Piemont | 105,- | 495,- |
2022 Morgon, Cote du Py, Domien Coquelet, Beaujolais | 495,- | |
2020 Cascina Corte, Dolcetto, Dogliani, Italia | 115.- | 500.- |
2021 Barbera D’Alba, Serra, Paitin, Italia | 125,- | 575,- |
2021 Pinot Noir, La Croix Blanche, Bernard Rion, France | 125,- | 600,- |
2021 Sancerre, Pinot Noir, Paul Prieur et Fils, Loire | 130,- | 650,- |
2020 Chateauneuf du Pape, Doamaine De Pignan, Rhône | 715,- | |
2017 Brunello di Montalcino, Tenute Silvio Nardi, Toscana | 825,- | |
2019 Octavin, Ganache, Jura | 850,- | |
2020 Catherine Riss, Pinot Noir, Alsace | 900,- | |
2020 Bedeau, Pinot Noir, Frédéric Cossard, Bourgogne | 900,- | |
2020 Volnay, Domaine de Chassarney, Bourgogne | 1000,- | |
2020 Chambolle Musigny, Les Herbues, Frederic Cossard, Bourgogne | 1400,- | |
2021 Saint Romain Rouge, Sous Roche, Domaine de Chassorney | 1400.- | |
2020 Chevrey Chambertin, Justice, La Maison Romane, Bourgogne | 1500,- | |
2021 Gippsland, William Downie, Australia | 1500,- | |
2021 Volney 1er CRU, Frédéric Cossard, Bourgogne | 1700,- | |
2019 Morey-Saint-Denis 1er Cru, Frédéric Cossard, Bourgogne | 2100,- | |
Dessertvin | ||
2021 Birbet, Mosto Dúva Rosso, italia | 85.- | 330.- |
2019 Château Du Mont, Sainte-croix-du-mont, Bordeaux | 95,- | 450,- |
2020 Kabir, Moscato Di Pantelleria | 550,- | |
2016 Feminam, Malus X, Cold Hand Winery, Denmark | 150,- | 880,- |
2016 Masculinum, Malus X, Cold Hand Winery, Denmark | 170,- | 1100,- |
Andre drikkevarer | ||
Jacobsen Yakima IPA Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - 45 days Pilsner Fadøl /// 44 cl. | 65,- | |
To Øl - Snublejuice // Sour øl //Brokilde Blonde | 65,-/75,- | |
To Øl (alkoholfri) - Impolsion // Lowmotion Pink 33cl. 0,3% | 60 | |
MURI (alkoholfri vin alternativ) // 4 varianter | 80 | 400,- |
Hjemmelavet saft // Homemade juice | 70,- | |
Hjemmelavet Juicemenu, 3 glas // Homemade Juice pairing, 3 glasses | 195,- | |
Coca Cola | 40,- | |
Cola Zero | 40,- | |
Slayer espresso | 50,- | |
Te fra Sing tehus | 50,- | |
Vand ad libitum med eller uden brus | pr. pers. 30,- | |
Avec/Spiritus | fra 60,- | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Frokost
En Frokost på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
VÆKST MENU | ||
3 retter | ||
Kammusling | ||
Svenske vilde blåbær & blåmusling | ||
Kaviar tillæg | ||
95,- | ||
~ | ||
Torsk | ||
Glaskål, spinat & beurre blanc | ||
~ | ||
Solbær | ||
Luftig fløde & karamel | ||
395,- | ||
Dansk oksemørbrad | ||
Majs & kantareller | ||
som hovedret på menu | ||
+ 115,- | ||
Ost | ||
I stedet for dessert | ||
3 Arla Unika oste | ||
karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | ||
som dessert på menu | ||
+ 30,- | ||
Vinmenu | ||
2020 Sauvignon Blanc, Lieubeau, Loire | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2022 Brachetto, Cascina Riveri, Piemonte | ||
295,- | ||
En Grøn Frokost på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Vækst menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
VÆKST GRØN MENU | ||
3 retter | ||
Kartofler fra Kieselgården | ||
rygeost & løvstikke | ||
~ | ||
Cremet perlebyg | ||
Havgus, gulerod & kantareller | ||
~ | ||
Solbær | ||
Luftig fløde & karamel | ||
395,- | ||
Vinmenu | ||
2023 Weissburgunder, Scheuermann, Phalz | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2022 Brachetto, Cascina Riveri, Piemonte | ||
Á LA CARTE | ||
FORRET | ||
Kammusling svenske vilde blåbær & blåmusling | 120,- | |
Kartofler fra Kieselgården rygeost & løvstikke | 120,- | |
HOVEDRET | ||
Torsk glaskål, spinat & beurre blanc | 215,- | |
Cremet perlebyg Havgus, gulerod & kantareller | 215,- | |
Dansk Oksemørbrad Majs & kantareller | 320,- | |
DESSERT | ||
Solbær luftig fløde & karamel | 95,- | |
OST | ||
3 Arla Unika oste karamelliseret stikkelsbær & knækbrød | 105,- | |
Vegetarmenu
En Grøn Aften på Vækst | ||
Apéritif, 3 retters Grøn menu, 3 glas vinmenu, kaffe & vand | ||
795,- | ||
Brut – Champagne i stedet for Crémant +45.- | ||
Grøn menu | ||
3 retter | ||
Kartofler fra Kieselgården | ||
rygeost & løvstikke | ||
~ | ||
*Cremet perlebyg** | ||
Gulerod, Havgus & ramsløg | ||
~ | ||
Solbær | ||
Luftig fløde & karamel | ||
395,- | ||
Vinmenu | ||
2021 Weissburgunder, Scheuermann, Phalz | ||
2021 Chardonnay, Terres du Moutherot, Jura | ||
2023 Brachetto, Birbet, Piemonte | ||
295,- | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menuer og priser |