Mød Restaurant Cofoco
Vores lyse kælderrestaurant i hjertet af Vesterbro er her, det hele begyndte i 2004, og Restaurant Cofoco er stadig en størrelse for sig i vores palet af spisesteder. Maden er som indretningen – fuld af kontraster: det rustikke og det elegante, det enkle og det avancerede. Vi tager udgangspunkt i gode danske råvarer og tilbereder dem, som de gør sig bedst – på dansk, andre gange sydeuropæisk og nogle gange med inspiration fra mere fjerne kroge af kloden. Alle retter bliver serveret i små portioner, så du kan komme rundt i menukortet, og I må meget gerne dele. Vi binder det hele smukt sammen med vores kærlighed til det gode måltid og gastronomi, der er til at forstå.
Table Reservation
Book bord
Menu
Hele menukortet på Restaurant Cofoco bliver opdateret løbende. Så sørg for at holde dig opdateret her og book et bord, når det passer dig.
Menu
Snacks og Bobler | ||
Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Cremant, Bourgogne | ||
135 kr. | ||
4-retters menu | ||
Hiramasa med agurk, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Muslingebisque med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Farseret kylling med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon. Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
Passionsfrugt sorbet med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Hiramasa med agurk, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Muslingebisque med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Vaffel med østershatte, kantareller, trompethatte, purløg og kørvel | ||
Farseret kylling med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon. Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
Passionsfrugt sorbet med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
500 kr. | ||
Snacks & 5-retters menu | ||
Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Hiramasa med agurk, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Muslingebisque med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Vaffel med østershatte, kantareller, trompethatte, purløg og kørvel | ||
Farseret kylling med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon. Opgrader til Rib-eye/Torsk + 95 kr./55kr | ||
Passionsfrugt sorbet med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
2023 Lluerna, Xarel-lo, Penedès | ||
* NV Posca Bianca, Emilia Romagna | ||
2023 Morgon, Gamay, Beaujolais | ||
2024 Chateau du Mont, Saint Croix du Mont, Bordeaux | ||
4-retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5-retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5-retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet | ||
Bemærk venligst, at selskaber på 8 personer eller mere skal forudbestille 4, 5 eller snacks og 5 retter, der bliver sammensat af vores dygtige kokke | ||
Der tages forbehold for daglige ændringer | ||
Alle retter har forretsstørrelse | ||
A la carte | ||
Snack | 65 kr. | |
Toast med trøffelcreme, Iberico skinke og Vesterhavsost | ||
Hiramasa | 125 kr. | |
Med agurk, radiser, citrus vinagret og brændenælde olie | ||
Muslingebisque | 125 kr. | |
Med røget kuller, glaskål, syltet stikkelsbær og persille | ||
Vaffel | 125 kr. | |
Med østershatte, kantareller, trompethatte, purløg og kørvel | ||
Rösti | 155 kr. | |
Med karamelliseret løgpuré, hasselnøder, figner og trøffel | ||
Stegt Torsk | 225 kr. | |
Med kartoffel puré, grønkål, beurre blanc sauce, ørredrogn og purløg | ||
Farseret kylling | 195 kr. | |
Med med kartoffelpuré, grillede majs og frikassé sauce med estragon | ||
Grillet Rib-eye | 275 kr. | |
Med spidskål, bordelaise sauce, svampe, skalotte og purløg | ||
Ost | 95 kr. | |
Tete de moin, Gammel knas, Hyldeblomst-marmelade og grillet brød | ||
Saltkaramel is | 90 kr. | |
Med shortbread, vaniljecreme og karamel | ||
Passionsfrugt sorbet | 85 kr. | |
Med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
Vegetarmenu
4-retters menu | ||
Grillede ferskner | ||
Med tomat, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Jordskokke suppe | ||
Med bagte jordskokker, stikkelsbær, glaskål og persille olie | ||
Rösti | ||
Med karamelliseret løgpuré, hasselnød, figner og trøffel | ||
Passionsfrugt sorbet | ||
Med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
400 kr. | ||
5-retters menu | ||
Grillede ferskner | ||
Med tomat, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Jordskokke suppe | ||
Med bagte jordskokker, stikkelsbær, glaskål og persille olie | ||
Vaffel | ||
Med svampe a la creme af østershatte, kantareller, trompethatte, kørvel og purløg | ||
Rösti | ||
Med karamelliseret løgpuré, hasselnød, figner og trøffel | ||
Passionsfrugt sorbet | ||
Med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
500 kr. | ||
Snack og 5 retters menu | ||
Snack | ||
Toast med kirkærteccreme, apple wood ost og trøffelcreme | ||
Grillede ferskner | ||
Med tomat, radiser, citrus vinaigrette og brændenælde olie | ||
Jordskokke suppe | ||
Med bagte jordskokker, stikkelsbær, glaskål og persille olie | ||
Vaffel | ||
Med østershatte, kantareller, trompethatte, kørvel og purløg | ||
Røsti | ||
Med karamelliseret løgpuré, hasselnød, figner og trøffel | ||
Passionsfrugt sorbet | ||
Med reduceret fløde, brændt hvid chokolade og marengs | ||
550 kr. | ||
Vinmenu | ||
** 2020 Crémant de Bourgogne, Arnaud C. Combier, Bourgogne | ||
- | ||
NV Posca Bianca, Orsi, Emilia-Romagna | ||
- | ||
2023 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | ||
- | ||
* 2024 Riesling, Green Label, Weingut Scheuermann | ||
- | ||
2021 Pinot Noir Arnaud Combier, Pinot Noir, Languedoc | ||
- | ||
2023 Birbet, Brachetto, Roero, Piemonte | ||
4 retters vinmenu 325 kr. | ||
* 5 retters vinmenu 390 kr. | ||
** Snacks & 5 retters vinmenu 445 kr. | ||
Juice menu 140/160/180 kr. | ||
Menuen skal bestilles af hele bordet. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vin
Flaske | Glas | |
Gin & Tonic // Negroni | 95 kr. | |
Aperol Spritz // Elderflower Spritz | 95 kr. | |
Rhubarb Crush - Vodka, rhubarb & citron | 75 kr. | |
Grapefruit Spritzer - Grapefruit, aperitivo & citron | 75 kr. | |
VGT Dry, Vermouth and Tonic | 75 kr. | |
VGT Non-alcoholic | 75 kr. | |
Espresso Martini | 105 kr. | |
Bobler | ||
Cremant de Bourgogne, Bruno Dangin | 495 kr. | 95 kr. |
Blanc de Blancs, Camille Bonville, Champagne | 800 kr. | 135 kr. |
Hvidvin | ||
2024 Lieubeau, Sauvignon Blanc, Loire | 350 kr. | 75 kr. |
2024 Sauvignon Blanc, Herve Villemade, Loire | 400 kr. | 85 kr. |
2024 Pinot Grigio, Nals Magreid, Alto Adige | 450 kr. | 95 kr. |
2024 Riesling, Green Label, Weingut Scheuermann | 500 kr. | 100 kr. |
NV Posca Bianca, Orsi, Emilia-Romagna | 500 kr. | |
2023 SP68 Bianco, Occhipinti, Moscatel de Alejandria & Albanella, Sicilia | 600 kr. | |
2023 Bourgogne Blanc, La Soeur Cadette, Chardonnay, Bourgogne | 600 kr. | |
2023 Poil de Lièvre, Domaine Bobinet, Saumur, Loire | 600 kr. | 115 kr. |
2023 Sancerre, Paul Prieur et Fils, Sauvignon Blanc, Loire | 650 kr. | |
2024 Chablis, La Seur Cadette, Bourgogne | 700 kr. | 130 kr. |
2023 Bigotes, Frédéric Cossard, Chardonnay, Bourgogne | 750 kr. | |
2022 Mersault Les Petits Charron, Chardonnay, Bourgogne | 1700 kr. | |
Rose + Orange | ||
2024 Ex Alba, Podere Pradarolo Emilia Romagna (orange) | 495 kr. | 100 kr. |
Rødvin | ||
2024 Cotes Du Rhône, Domaine du Bacchantes, GSM, Rhône | 395 kr. | 75 kr. |
2024 Cala Niuru, Mortelitto, Frapatto & Nero d’Avola, Sicilia | 400kr. | 80 kr. |
2022 La Chaussée Rouge, La Granges aux Belles, Cabernet Franc & Grolleau, Loire | 450 kr. | |
2023 Barbera d’Alba, Negro, Piemonte | 495 kr. | |
2023 Morgon, K. Descombes, Gamay, Beaujolais | 550 kr. | |
2021 Pinot Noir Arnaud Combier, Pinot Noir, Languedoc | 550 kr. | 100 kr. |
2021 Vesion Sud, Frédéric Cossard, Grenache, Languedoc | 575 kr. | |
2023 SP68 Rosso, Occhipinti, Sicilien | 600 kr. | |
2022 Chianti Classico, Montesecondo, Sangiovese, Canaiolo & Colorino, Toscana | 650 kr. | 120 kr. |
2023 La Croix Blanche-pinot noir, Bernard Rion, Dame Marguerite, Pinot Noir, Bourgogne | 750 kr. | |
2021 Barolo, M. Marengo, Piemonte | 800 kr. | |
2020 Nuits - Saint - Georges, Bernard Rion, Dame Marguerite, Bourgogne | 995 kr. | |
Sødvin | ||
2022 Birbet, Mosto Dúva Rsso, Italia | 330 kr. | 85 kr. |
2020 Les Grains Des Copains, Petit & Gros Manseng, Jurancon | 450 kr. | |
Avec | ||
Bornholm Snaps | 65 kr. | |
Cháteau du Breuil Calvados, Glengoyne 10 års, Baileys & Grappa | 65 kr. | |
Glengoyne Whisky 12 yrs, Talisker 10 year, Bulleit Bourbon, Cognac Vsop Jean-Luc Pasquet | 75 kr. | |
Plantation XO 20th anniversary Rum, Chairsman’s Reserve Rum, Armagnac | 75 kr. | |
Øl | ||
40 cl Tuborg Grøn | 65 kr. | |
40 cl Snublejuice IPA | 65 kr. | |
33 cl Implosion / Non-alcoholic | 60 kr. | |
33 cl Implosion rasberry/ Non-alcoholic | 60 kr. | |
Vand | ||
Vand - Sparkling / Still - ad libitum pr. person | 30 kr. | |
Hjemmelavet saft / juice: Rabarber//Solbær//Hyldeblomst//Havtorn//Rødbede//Citron iste | 60 kr. | |
Kaffe og te | ||
Slayer Espresso//Te - SingTehus | 45 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Restaurant Info
Åbningstider
- Mandag – torsdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 21.30) - Fredag – lørdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 21.45)