- Book et bordVores menuSolceller
- Book et bordVores menuCofoco Coffee
Vores opskrift på bæredygtighed
Vi lever i en tid med store klimaudfordringer. Vi mener, at vi alle har et ansvar for at ændre denne udvikling, og at vi alle skal bidrage til en bæredygtig løsning. Derfor arbejder vi i Cofoco ud fra specifikke områder, hvor vi med større og mindre tiltag søger at sikre forandringer, der kommer alle til gode.
SOLCELLER
Størst af disse tiltag er vores seneste investering i solenergi. I en ny type partnerskab med solenergiselskabet Better Energy har Cofoco opført en seks hektar stor solcellepark, der producerer nok elektricitet til, at vi nu og i fremtidig vækst vil være selvforsynende med solenergi.
CARBON FREE DINING
I 2018 indgik vi partnerskab med Green Earth Appeal via projektet Carbon Free Dining (Carbon Free Cofoco). Via projektet planter vi træer i Tanzania via forskellige initiativer. Vi lagde ud med at plante ca. 35.500 træer baseret på salget af catering til julefrokost og nytår. Vi har desuden kørt pilotprojekt på Carbon Free Dining på Høst og restaurant Cofoco og i starten af 2019 er målet at rulle Carbon Free Dining ud på alle Cofocos restauranter. På den måde kan alle vores gæster bidrage i kampen mod klimaudfordringerne et måltid af gangen.
REGA
Cofoco er også aktivt medlem af brancheinitiativet REGA – Restauratørernes Garantiordning, som er verdens første brancheinitiativ, der arbejder målrettet med samfundsansvar. I REGA stiller vi garanti for, at vi forholder os til og arbejder fokuseret på at drive ansvarlig virksomhed med fokus på social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed.
Læs mere herunder om hvordan vi arbejder med bæredygtighed på forskellige områder.
Sustainability Report 2018
Læs hele vores sustainability report 2018 her.