Mød Spuntino
Spuntino er som at samle familien eller en flok gode venner omkring et bord i en italiensk baggård på en lun sommeraften. Under de mange grønne planter og stemningsfulde lys får I masser af mad, tilberedt klassisk italiensk. Det meste serveret family style på fade, I selv tager fra. På Spuntino bager vi vores Pizza Napoletana, som de gør i Italien - med masser af varme og de bedste ingredienser.
Table Reservation
Book bord
Menu
På Spuntino bruger vi de bedste lokale og italienske råvarer til hver måned at skabe en menu, som smager lidt af alt det vi elsker ved den italienske gastronomi.
Menu
11 november – 23 december 2025
| Spuntino menu 350,- | ||
| Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
| ( min. 2 personer) | ||
| Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
| Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
| SNACKS | ||
| Olive Marinate | 55 kr. | |
| Parmigiano Reggiano modnet i 24 måneder | 55 kr. | |
| Prosciutto lufttørret skinke | 65 kr. | |
| ANTIPASTI | ||
| Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
| Melanzana grillet aubergine med tomater, basilikum og pinjekerner | 55 kr. | |
| Bruschetta svampe, mascarpone og gremolata | 75 kr. | |
| Arancini med citron, timian og artiskokcreme | 65 kr. | |
| Vitello Tonnato kalvekød med tunsauce, kapers og persille | 115 kr. | |
| PIZZA | ||
| Pizza Margherita tomatsauce, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
| Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan og rosmarin | 145 kr. | |
| Pizza Parma bøffelmozzarella, parmaskinke, tomater og rucola | 145 kr. | |
| Pizza Piccante tomatsauce, salame piccante, bøffelmozzarella, chili og basilikum | 145 kr. | |
| Pizza Funghi mascarpone, taleggio, portobello svampe og parmesan | 145 kr. | |
| PASTA | ||
| Rigatoni med tomat og vodkasauce, burrata, chili og basilikum | 175 kr. | |
| Ravioli ricotta og spinat, brunet smør, citron, parmesan, valnødder og salvie | 175 kr. | |
| SECONDO | ||
| Merluzzo stegt torsk, kartofler, brunet smør, kapers, løg, persille og citron | 195 kr. | |
| Porchetta grisebryst rullet med urter, rucola, citron og rosmarin | 195 kr. | |
| DOLCE | ||
| Limone citron sorbet | 75 kr. | |
| Tiramisu den klassiske | 85 kr. | |
| Gelato vaniljeis med amarena kirsebær | 75 kr. | |
| Affogato vaniljeis med et shot espresso | 75 kr. | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Vegetar menu
11 november – 23 december 2025
| VEGETAR MENU | ||
| Spuntino menu 350,- | ||
| Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
| karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timer til 215,- pr. person | ||
| SNACKS | ||
| Olive Marinate | 55 kr. | |
| Parmagiano Reggiano modnet i 24 måneder | 55 kr. | |
| ANTIPASTI | ||
| Burrata med oliven olie og sort peber | 95 kr. | |
| Melanzana aubergine med tomater, basilikum og pinjekerner | 75 kr. | |
| Bruschetta svampe, mascarpone og gremolata | 75 kr. | |
| Arancini med citron, timian og artiskokcreme | 95 kr. | |
| Zucca hokkaido græskar med salvie og parmesan | 95 kr. | |
| PIZZA | ||
| Pizza Margherita tomatsauce, bøffel mozzarella og basilikum | 100 kr. | |
| Pizza Patate mascarpone, kartoffel, svampe, parmesan og rosmarin | 145 kr. | |
| Pizza Funghi mascarpone, taleggio, portobello svampe og parmesan | 145 kr. | |
| PASTA | ||
| Rigatoni med tomat og vodkasauce, burrata, chili og basilikum | 175 kr. | |
| Ravioli ricotta og spinat, brunet smør, citron, parmesan, valnødder og salvie | 175 kr. | |
| SECONDO | ||
| Rapa bagt knoldselleri, rucola, timian og citron | 165 kr. | |
| . | ||
| DOLCE | ||
| Limone citron sorbet | 75 kr. | |
| Gelato vaniljeis med amarena kirsebær | 75 kr. | |
| Affogato vaniljeis med et shot espresso | 75 kr. | |
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Vin
| Flaske | Glas | |
| Aperitivo | ||
| NV Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte | 300 kr. | 65 kr. |
| 2020 Furlani Alpino, Trentino Alto Adige, frisk let mousserende vin med noter citrus | 500 kr. | . |
| Cocktails | ||
| Aperol Spritz - Aperol, appelsin, Spumante | 275 kr. | 95 kr. |
| Lemon Spritz - limoncello, vodka, Angostura og citron | 275 kr. | 95 kr. |
| Grapefruit Spritzer - Junta Aperitivo og grapefrugt | 95 kr. | |
| Rhubarb Crush - vodka, rabarber, vanilje | 95 kr. | |
| Gin & Tonic - gin og Tomarchio tonic | 275 kr. | 95 kr. |
| Negroni - bitters, gin, vermouth og appelsinskal | 95 kr. | |
| Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum | ||
| 2 timer pr. person | 215 kr. | |
| Ekstra time ad libitum pr. person | 100 kr. | |
| Karaffelvin | ||
| Hvidvin 0,5L, Pinot Grigio, Veneto | 195 kr. | |
| Rødvin 0,5L, Corvina, Veneto | 195 kr. | |
| Hvidvin | ||
| 2023 Arivi, Pecorino Terre Di Chieti Cantina Sannitica, Abruzzo. Mild rund vin med lav syre og noter af pære | 350 kr. | 75 kr. |
| 2021 Furlani Möni Cantina Furlani, Alto Adige. Let vin med noter af melon, pære og hyldeblomst | 425 kr. | |
| 2023 Pinot Grigio Nals Magried, Südtirol. Sprød, dog fyldig Pinot Grigio fra det nordlige Italien | 450 kr. | 95 kr. |
| 2023 SP68 Occhipinti Albanello, Sicilien. Let kraftig og tør vin med noter af grønne æbler | 550 kr. | 110 kr. |
| 2022 Sharis Livio Felluga. Mellem tør hvidvin med høj syre og noter af citrus og æble | 600 kr. | 120 kr. |
| 2023 Sancerre La Puossie, Loire. Mineralsk, frugtig og let. En klassisk Sancerre | 700 kr. | |
| Orangevin | ||
| 2024 Ex. Alba Podere Pradarolo, Spergola, Emilia-Romagna. Frisk, let syrlig vin, noter af moden frugt | 550 kr. | 110 kr. |
| 2020 Malvazija, Skerk kraftig og tør med noter af hyldeblomst | 700 kr. | |
| Rosevin | ||
| 2022 Rosato Delle Conchiglie Poggiotondo, Sangiovese, Toscana. Delikat og mineralsk med noter af hindbær og vandmelon | 395 kr. | |
| Rødvin | ||
| 2022 Terre di Terrossa Cabernet Sauvignon, Veneto. Kraftig vin med noter af hindbær og lakrids | 300 kr. | 75 kr. |
| 2023 Nebbiolo Agricola Gaia, Piemonte. Let, tanninrig med noter af røde bær | 400 kr. | 90 kr. |
| 2023 SP68 Rosso Occhipinti Nero d´Avola, Sicilien. Let saftig vin med noter af kirsebær | 550 kr. | |
| 2023 Barbera d´Alba Angelo Negro, Piemonte. Dejlig rund Barbera med massere af røde modne bær og en god fylde | 550 kr. | 115 kr. |
| 2023 Bourgogne Rouge Boyer de Bar, Pinot Noir. Let med lidt syre, noter af eg | 600 kr. | 120 kr. |
| 2022 Chianti Classico Montesecondo, Toscana. Let og tør med noter af røde frugter | 600 kr. | 120 kr. |
| 2021 Barolo, Mario Marengo Piemonte. Kraftig, taninrig og fyldig rødvin med noter af eg, cherry og røde bær | 800 kr. | |
| 2017 Brunello di Montalcino, Fontarenza Sangiovese, Tuscana. Fyldig og frugtig med noter af mørke bær | 1000 kr. | |
| Dessertvin | ||
| 2022 Birbèt Cascina Riveri, Brachetto, Piemonte- Let perlende med flotte noter af mørke bær | 350 kr. | 75 kr. |
| Softdrink | ||
| Tomarchio økologisk italiensk sodavand, blodappelsin eller citron | 45 kr. | |
| Lemonade hjemmelavet på citron, laves med eller uden brus | 45 kr. | |
| Øl | ||
| Carlsberg pilsner 0,4L, fadøl | 65 kr. | |
| 30 Days Italian Lager af "To Øl" 0,4L, fadøl | 65 kr. | |
| Implosion af "To ØL" 33 cl. (alkoholfri) | 60 kr. | |
| Implosion Fruited af "To Øl" 33 cl. (alkoholfri) | 60 kr. | |
| Kaffe/te | ||
| Espresso, kaffeblend af bønner fra Guatamala, Etiopien og Papua Ny Guinea, lavet på vores Slayer espressomaskine /med mælk | 40 kr. / 50kr. | |
| The fra Sings Tehus | 40 kr. | |
| Urte, grøn, hvid eller sort | ||
| Avec | ||
| Grappa, Cognac, Limoncello, Diplomatico, Fernet Branca, Sambuca | 60 kr. | |
| Vand | ||
| Vi tager penge for vand. Til gengæld kan du få lige så meget du ønsker enten med eller uden brus. | ||
| 30 kr. per pers. | ||
| Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Selskabsmenu
14 januar – 30 december 2025
| Selskabsmenu | ||
| Vi tilbyder vores Family Style-menu, som inkluderer alle antipasti, kokkens udvalg af pizza og kalvecuvette med bagte grøntsager samt dessert for 365,- pr. person til selskaber på 12 gæster eller flere. | ||
| Menuen er særligt sammensat af vores køkken og serveres til deling ved bordet. | ||
| Menuen kan tilpasses allergier og kostrestriktioner, så længe køkkenet informeres om dette på forhånd. | ||
| Vi anbefaler "En aften på Spuntino", som inkluderer: | ||
| Spumante og oliven ved ankomst | ||
| Family Style menu | ||
| Vin, øl og vand m/u brus ad libitum i 2 timer og 15 minutter. | ||
| Kaffe/te | ||
| 670 kr. pr. person | ||
| Vi hjælper jer meget gerne med at skræddersy en pakke, der passer til jeres arrangement ud fra jeres ønsker og budget. | ||
| Vi glæder os til at høre fra dig! Du kan nemt kontakte os på telefon +45 70 20 50 89 eller sende en mail til spuntino@cofoco.dk | ||
Restaurant Info
Spuntino
Cuisine: Italiensk, Italian, antipasti, Copenhagen, secondo, pizza, pasta, coffee, dessert
Åbningstider
- Mandag – torsdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 21.30) - Fredag – lørdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 22.00) - Søndag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling 21.00)