Mød Spuntino
Spuntino er som at samle familien eller en flok gode venner omkring et bord i en italiensk baggård på en lun sommeraften. Under de mange grønne planter og stemningsfulde lys får I masser af mad, tilberedt klassisk italiensk. Det meste serveret family style på fade, I selv tager fra. På Spuntino bager vi vores Pizza Napoletana, som de gør i Italien - med masser af varme og de bedste ingredienser.
Table Reservation
Book bord
Menu
På Spuntino bruger vi de bedste lokale og italienske råvarer til hver måned at skabe en menu, som smager lidt af alt det vi elsker ved den italienske gastronomi.
Menu
8 juli – 8 september 2025
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
( min. 2 personer) | ||
Karaffelvin, øl & vand ad libitum i 2 timer for 215,- pr. person | ||
Selskaber over 11 personer får serveret en særlig family style menu med alle antipasti, kokkens udvalg af pizza & secondo samt dessert for 365,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Olive Marinate | 55 kr. | |
Parmagiano Reggiano modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
Prosciutto lufttørret i 18 måneder | 65 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata med olivenolie og sort peber | 95 kr. | |
Ricotta grillede zucchini, ærter, pesto og mynte | 75 kr. | |
Bruschetta friske tomater og oregano | 75 kr. | |
Arancini tomat, stegt aubergine og basilikum | 65 kr. | |
Vitello Tonnato tyndt skåret kalvekød, tunsauce, persille og kapersstilke | 95 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffelmozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, pancetta, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Parma bøffelmozzarella, friske tomater, rucola og parmaskinke | 145 kr. | |
Pizza Piccante tomat, bøffelmozzarella, salami picante, chili og basilikum | 145 kr. | |
Pizza Pomodoro grillede røde peberfrugter, rødløg, kapers, persille og taggiasca oliven | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni tomat og vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 175 kr. | |
Ravioli fyldt med ricotta og spinat. Smør, salvie og citron | 175 kr. | |
SECONDO | ||
Gamberi grillede rejer, kikærter, piment, merian, citron og persille | 195 kr. | |
Pollo kylling milanese med tomat salsa, chili og rucola | 195 kr. | |
+kartofler med gremolata | 45 kr. | |
DOLCE | ||
Sorbetto hindbærsorbet med færsken og hindbærsalat | 75 kr. | |
Tiramisu den klassiske | 85 kr. | |
Gelato vaniljeis med friske jordbær og pistacie | 85 kr. | |
Affogato vaniljeis, et shot espresso | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Vegetar menu
8 juli – 8 september 2025
VEGETAR MENU | ||
Spuntino menu 350,- | ||
Alle antipasti + valgfri pizza, pasta eller secondo + dessert | ||
karaffelvin, fadøl og vand ad libitum i 2 timer til 215,- pr. person | ||
SNACKS | ||
Olive Marinate | 55 kr. | |
Parmagiano Reggiano modnet i min. 24 måneder | 55 kr. | |
ANTIPASTI | ||
Burrata oliven olie og sort peber | 95 kr. | |
Ricotta grillede zucchini, ærter, pesto og mynte | 75 kr. | |
Bruschetta friske tomater og oregano | 75 kr. | |
Arancini tomat, grillet aubergine og basilikum | 75 kr. | |
Carciofi grillede artiskokker med rucola og citron | 75 kr. | |
PIZZA | ||
Pizza Margherita tomat, bøffel mozzarella og basilikum | 100 kr. | |
Pizza Patate mascarpone, kartoffel, svampe, parmesan, rosmarin og rucola | 145 kr. | |
Pizza Caprese mascarpone, bøffel mozzarella, friske tomater og rucola | 135 kr. | |
Pizza Pomodoro grillet rød peberfrugt, friske tomater, rødløg, kapers og taggiasca oliven | 135 kr. | |
PASTA | ||
Rigatoni med tomat, vodka sauce, chili, basilikum og burrata | 175 kr. | |
Ravioli fyldt med ricotta og spinat. Smør, salvie og citron | 175 kr. | |
SECONDO | ||
Melanzana aubergine milanese, tomato salsa, chili og rucola | 195 kr. | |
. | ||
DOLCE | ||
Sorbetto hindbærsorbet med fersken og hindbærsalat | 75 kr. | |
Gelato vaniljeis med friske jordbær og pistacie | 85 kr. | |
Affogato vanilje is med et espresso short | 75 kr. | |
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. | ||
Vin
Flaske | Glas | |
Aperitivo | ||
NV Vino Spumante Brut, Arione, Piemonte | 300 kr. | 65 kr. |
2020 Furlani Alpino, Trentino Alto Adige, frisk let mousserende vin med noter citrus | 500 kr. | . |
Cocktails | ||
Aperol Spritz - Aperol, appelsin, Spumante | 275 kr. | 95 kr. |
Lemon Spritz - limoncello, vodka, citron, Angostura bitters og soda | 275 kr. | 95 kr. |
Gin & Tonic - gin og Tomarchio tonic | 275 kr. | 95 kr. |
Mikropolis | ||
Rhubarb Crush - vodka, rabarber, vanilje | 95 kr. | |
Grapefruit Spritzer - Junta Aperitivo, grapefrugt og danskvand | 95 kr. | |
Negroni - gin, campari, rød vermouth og appelsinskal | 95 kr. | |
Karaffelvin, fadøl og vand ad libitum | ||
2 timer pr. person | 215 kr. | |
Ekstra time ad libitum pr. person | 100 kr. | |
Karaffelvin | ||
Hvidvin 0,5L, Pinot Grigio, Veneto | 195 kr. | |
Rødvin 0,5L, Corvina, Veneto | 195 kr. | |
Hvidvin | ||
2023 Arivi, Pecorino Terre Di Chieti Cantina Sannitica, Abruzzo. Mild rund vin med lav syre og noter af pære | 350 kr. | 75 kr. |
2021 Furlani Möni Cantina Furlani, Alto Adige. Let vin med noter af melon, pære og hyldeblomst | 425 kr. | |
2023 Pinot Grigio Nals Magried, Südtirol. Sprød, dog fyldig Pinot Grigio fra det nordlige Italien | 450 kr. | 95 kr. |
2023 SP68 Occhipinti Albanello, Sicilien. Let kraftig og tør vin med noter af grønne æbler | 550 kr. | 110 kr. |
2023 Riesling Cascina Corte, Piemonte. Økologisk certificeret let hvidvin med høj syre | 550 kr. | |
2022 Sharis Livio Felluga. Mellem tør hvidvin med høj syre og noter af citrus og æble | 600 kr. | 120 kr. |
Orangevin | ||
2023 Ex. Alba Podere Pradarolo, Spergola, Emilia-Romagna. Frisk, let syrlig vin, noter af moden frugt | 550 kr. | 110 kr. |
2020 Malvazija, Skerk kraftig og tør med noter af hyldeblomst | 700 kr. | |
Rosevin | ||
2022 Rosato Delle Conchiglie Poggiotondo, Sangiovese, Toscana. Delikat og mineralsk med noter af hindbær og vandmelon | 395 kr. | |
Rødvin | ||
2022 Terre di Terrossa Cabernet Sauvignon, Veneto. Kraftig vin med noter af hindbær og lakrids | 300 kr. | 75 kr. |
2023 Calaniuru Rosso II Mortellito, Nero D´Avola, Sicilien. Let, tør og blød vin, noter af ræde bær | 400 kr. | 90 kr. |
2023 Nebbiolo Agricola Gaia, Piemonte. Let, tanninrig med noter af røde bær | 400 kr. | . |
2023 SP68 Rosso Occhipinti Nero d´Avola, Sicilien. Let saftig vin med noter af kirsebær | 550 kr. | |
2023 Barbera d´Alba Angelo Negro, Piemonte. Dejlig rund Barbera med massere af røde modne bær og en god fylde | 550 kr. | 115 kr. |
2022 Chianti Classico Montesecondo, Toscana. Let og tør med noter af røde frugter | 600 kr. | 120 kr. |
2020 Barolo, Mario Marengo Piemonte. Kraftig, taninrig og fyldig rødvin med noter af eg, cherry og røde bær | 800 kr. | |
2017 Brunello di Montalcino, Fontarenza Sangiovese, Tuscana. Fyldig og frugtig med noter af mørke bær | 1000 kr. | |
Dessertvin | ||
2022 Birbèt Cascina Riveri, Brachetto, Piemonte- Let perlende med flotte noter af mørke bær | 350 kr. | 75 kr. |
Softdrink | ||
Tomarchio sodavand flaske, blodappelsin eller citron | 45 kr. | |
Lemonade hjemmelavet på citron, laves med eller uden brus | 45 kr. | |
Øl | ||
Carlsberg pilsner 0,4L, fadøl | 65 kr. | |
30 Days Italian Lager af "To Øl" 0,4L, fadøl | 65 kr. | |
Implosion af "To ØL" 33 cl. (alkoholfri) | 60 kr. | |
Implosion Fruited af "To Øl" 33 cl. (alkoholfri) | 60 kr. | |
Kaffe/te | ||
Espresso, kaffeblend af bønner fra Guatamala, Etiopien og Papua Ny Guinea, lavet på vores Slayer espressomaskine | 40 kr. | |
The fra Sings Tehus | 40 kr. | |
Urte, grøn, hvid eller sort | ||
Avec | ||
Grappa, Cognac, Limoncello, Diplomatico, Fernet Branca, Sambuca | 60 kr. | |
Vand | ||
Vi tager penge for vand. Til gengæld kan du få lige så meget du ønsker enten med eller uden brus. | ||
30 kr. per pers. | ||
Restauranten forbeholder sig retten til ændringer i menukort og priser. |
Restaurant Info
Spuntino
Cuisine: Italiensk, Italian, antipasti, Copenhagen, secondo, pizza, pasta, coffee, dessert
Åbningstider
- Mandag – torsdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 21.30) - Fredag – lørdag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling kl. 22.00) - Søndag
- 17.30 – 00.00
(Køkkenet lukker for bestilling 21.00)